Szintet lépünk, nemzetközivé válunk!

facebook-profil-b3r.png

Sok minden történt azóta, hogy a B3 Racing autói először gördültek ki az aszfaltcsíkra. Pár év alatt csapatunk egy családi kis „istállóból” a magyar gyorsasági autózás élvonalába került, majd egy bátor döntéssel letette névjegyét az európai túraautózásban és idén már elhagyjuk Európa határait is, alig másfél hónap múlva a világ élvonalába tartozó versenyzőkkel, csapatokkal mérjük össze tudásunk.

Fokozatosan építkeztünk, fejlődtünk, mindeközben lépésről lépésre változtunk és nemzetközivé váltunk. Megváltoztunk és elértünk csapatunk fejlődésének egy olyan mérföldkövéhez, ahol úgy érezzük, hogy ezt a változást a csapat arculatában is ki kell fejezzük.

Büszkék vagyunk arra, ahonnan indultunk. De még büszkébbek vagyunk arra, amilyen utat bejártunk és ahová eljutottunk. Nagy kihívások előtt állunk és ezeknek a kihívásoknak most már egy új zászló, új arculat alatt vágunk neki.

Az arculatváltást is egy folyamatként kezeljük, melynek első lépcsőfoka a logo és a social media felületek megváltozása, de rövidesen megújul honlapunk is és természetesen a versenyszezonnak már új arculatnak megfelelő autófestéssel és csapatruházattal vágunk neki.

A csapattal kapcsolatos hírekről továbbra is beszámolunk facebook oldalunkon, de érdemes lesz rendszeresen ellátogatni új honlapunkra is, ahol sokkal több és részletesebb információval szolgálunk a jövőben csapatunkról, pilótáinkról.


b3r-cover-facebook-arculat-valtas-jav.png