Sok előrelépéssel búcsúzunk Estoriltól!

Igazi hullámvasút volt ez a hétvége. Legjobb idő, pole pozíció, hatalmas törés, rengeteg harc a pályán és emberfeletti csapatmunka.

img-5755-copy.jpg

Összeségében próbálunk a sikerekre fókuszálni és abból építkezni a következő versenyre. Az látszik, hogy nagyon jó úton haladunk, többször voltak a mi pilótáink a leggyorsabbak (2. szabadedzésen Dusan Borkovic, és az időmérőn pole pozíciót szerző Mato Homola). Következő cél, hogy a jó eredményeket pontokká alakítsuk.

Mato Homola nagyon szép teljesítményt nyújtott a hétvége folyamán. Az első futamon 4. a másodikon pedig 8. helyen végzett. Dusan Borkovicnak kevésbé volt szerencsés. Az időmérőn összetört autójával, végül csodával határos módon vasárnap rajthoz állhatott. A csapat hajnal 5-ig, egy emberként küzdött, hogy az este még lehetetlennek tűnő kihívást megoldja. Első futamon Dusan végül 12. helyen végzett, a második futamon egy szerencsétlen ütközés miatt nem tudta folytatni a versenyt.

Tassi Attila a mezőny legfiatalabb pilótájaként egyre jobban veszi az akadályokat. Az első két TCR International futamán szépen helytállt. A tempója megvan, a pályán lévő csatákban kell még tapasztalatot szereznie.

Izgatottan várjuk a következő futamot SPA-ban, ami egy igazi klasszikus történelmi pálya lesz rengeteg új kihívással!