Megvan az első pole pozíció!!

Mato Homola megszerezte a csapat idei első pole pozícóját. Tassi Attila 11. helyről indul a hétvége első futamán. Dušan autója súlyosan sérült.


img-4794-copy.jpg

 

Mato 3. legjobb idővel, Tassi Attila pedig a 12-ként jutott be a Q2-be. Mato egy szépen öszerakott gyors körrel a legjobb időt futotta és megszerezte a pole pozíciót  Gianni Morbidelli elől. Mato rengeteget fejlődött és ez az eredmény jó visszajelzés a csapatnak is. Örülünk, hogy a mai nap is újabb sikerrel zárult!

Tassi Attila jól kezdett, minden megvolt, ami egy gyors körhöz kell, de  Afanasyevvel nem számoltunk. Az orosz pilóta feltartotta a gyorskörén Attilát, hiába próbálta levillogni az épen melegítő kört futó Afanasyevet. Ezen a pályán egyetetlen jó kör van a gumiban, ezért onnantól kezdve már nem tudtunk javítani. A 11. pozíció ettől függetlenül abszolút bíztató és jó eredmény. 

A nagy öröm mellett az egyik szemünk sír. Dušan Borković autója súlyosan megsérült az időmérő első szakaszában. Még vizgsáljuk az autót és mindent megteszünk, hogy Dušan holnap folytathassa a versenyt!

 

Otthoni idő szerint holnap 12:20 órakor indul az első futam és 18:00-kor a második!

 

Hajrá B3 Racing!!