Bús Edina és Kiss Norbi újra a Magyar Gyorsasági OB-n

B3 Racing

2016-os szezonban szeretnénk egy hasonló építkezésbe belekezdeni, mint amin az elmúlt években keresztülment a csapat és amelynek eredményeként idén már 3 pilótával indulhatunk egy nemzetközi túraautó sorozatban a TCR-ben. Célunk, hogy a jelenlegi TCR-es csapat mellett kialakítsunk egy stabil, összeszokott másik túraautós csapatot is, hogy akár már jövőre is több nemzetközi kupasorozatban indulhassunk.


A magyar bajnoki futamok kiváló lehetőséget biztosítanak ehhez, mint ahogy ezt a korábbi évek is bizonyították. Szerencsére nem kell a nulláról kezdenünk ezt az építkezést, mert a tudás és tapasztalat a rendelkezésünkre áll „csak” meg kell találnunk azokat a fiatal és ambiciózus szerelőket, mérnököket, akiknek átadhatjuk. Nagy segítség számunkra, hogy ebben a projektben két ilyen tapasztalt pilóta tudására, segítségére számíthatunk, mint Edina és Norbi, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb háttértámogatást kapják a versenyzésükhöz és esetleg a jövőben a nemzetközi színtéren is csapatunkat erősítsék.


Bús Edina


edina-2-alap3.jpg„Számomra nagyon nagy öröm, hogy újra magyar közönség előtt tudok indulni a 2016-os évben, az pedig csak hozzátesz a boldogságomhoz, hogy egy olyan emberrel fogok együtt dolgozni, aki segíteni fog a fejlődésemben, jelenlegi tudásom csiszolásában. A magyar bajnokság remek alkalom arra, hogy felkészüljünk egy komolyabb sorozatra, bármit is hozzon a jövő. Várom a közös munkát, és ugyan a pályán ellenfelek leszünk, de ez még inkább hajt előre, hogy jobb legyek!”

 

 

 

 

 

 


Kiss Norbert

egy-ni2.jpg„Az idei év az új dolgokról szól nekem, így köszönöm a lehetőséget a B3 Racingnek, hogy részese lehetek az új projektnek, egy új építkezésnek, és hogy elindulunk egy úton, ami mindig nagyon izgalmas. Várom a versenyeket és azt hogy hova vezet majd ez az út :)”